Za sodelovanje v temah se registrirajte.

Izkušnje s PaulasChoice izdelki - čistilci (Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser)

Janu , September 27 2017
J
Janu

Pozdravljeni, zanima me če ima kateri od vas izkušnje s Paulaschoice izdelki za mastno kožo. Zanima me predvsem čistilec Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser ali pa Resist Perfectly Balanced Foaming Cleanser. Ali njihovi izdelki res pomagajo, čeprav niso pa ravno poceni? Imam zmerne mozolje po obrazu, predvsem na čelu in kar precej mastno kožo. Star sem 22 let.

Oziroma kaj še priporočate?

lp

m
masa

Čistilni gel Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser je kot že ime pove, namenjen mastni in mešani koži in zmanjšuje mastnost.

Kar opazim pri tem izdelku in dejansko tudi drži, je namreč brez dodanih barvil in dišav. Mogoče ne diši ravno po rožicah, vseeno pa je zelo dobro, da ne vsebuje potencialno dražečih sestavin.

Tudi zelo pomembna lastnost je, da ne vsebuje sodium laureth sulfata! Ali na kratko SLES/SLS. SLS je poceni sestavina namenjena čiščenju kože, a se je izkazalo da močno izsuši kožo, lahko preveč tudi za mastno kožo. Če ga ni, super!

Gel pa vsebuje tudi druge sestavine, ki hkrati nahranijo kožo, to so aloe vera, glicerin in še nekatere, ki niso prav nič škodljive, nasprotno, zagotavljajo optimalno vlago v koži. Namreč, če mastno kožo preveč izsušite, bo slej ali prej njen naravni odziv povečanje izločanja loja, in vrteli se boste v krogu. Zato je pomembno, da čiščenje kože ni preveč agresivno.

Ali njihovi izdelki res pomagajo, čeprav niso pa ravno poceni?Tega ne boš vedel, dokler ne preizkusiš, se mi pa zdi izdelek v redu, primeren in vsebuje tudi boljše sestavine, ki pa so nekoliko dražje. Vprašanje pa je, če lahko za nižjo ceno dobiš nekaj podobno kvalitetnega.

LP

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com