Spletna stran mozolji.si je informativne narave in ne nudi zdravniških in drugih nasvetov. Nasveti in informacije na tej strani niso nujno točni, zato se morate pred zatekanjem k zdravljenju ali sredstvom za zdravljenje posvetovati z osebnim zdravnikom. 

Spletna stran uporablja piškotke za normalno delovanje strani. Z uporabo se strinjate z nalaganjem piškotkov na vaš računalnik. Piškotke lahko izklopite v spodnji vrstici in preprečite nalaganje oglasnih piškotkov. Piškotki niso škodljivi, zbirajo pa informacije o vašem ip naslovu, vrsti operacijskega sistema in računalnika, časa obiska strani. 

Vprašanja glede pogojev uporabe lahko naslovite na info{afna}mozolji{pika}si. Več o zasebnosti si preberite na zavihku zasebnost (Privacy policy). Prepovedano je kakršnokoli kopiranje spletne strani ali uporaba delov vsebine. Prepovedano reproduciranje. Upravljalec ne odgovarja za vsebine, ki jih na spletno mesto mozolji.si naloži tretja oseba. prepovedano je objavljanje spornih vsebin - pornografije, objava avtorsko zaščitenih vsebin, piratskih vsebin in žaljivih vsebin.

Vodič: nega kože nagnjene k aknam

Vodič: nega kože nagnjene k aknam